BLUR not working in my Flash8 et.al

  • Tokunbo
  • Student
  • Student
  • Tokunbo
  • Posts: 73
  • Loc: Applications Developer

Post 3+ Months Ago

hello,

please I just installed Flash-8 as advised. However, I've not been able to use the blur tool/effect.

ex: I draw a circle, convert it to a movie-clip, hit 'properties', 'filters' and then select 'blur', what happens is that I get a prompt:
Quote:
flash8 has encountered a problem and needs to close......with 2-buttons: 'send error report', 'dont sent'


If i click the 'dont send', a minute later, flash8 will abruptly close.(as if I closed all and exited).

Theres also a link on the prompt(error above) that says "to see what this error report contains, click here"

If I hit the "click here", I get the following:
Quote:
error signature...............flash.exe: AppVer...............
mod ver: flash.exe
mod ver: 8.0.0.478
offset 001dc2b1


I started getting this errors(above) when I installed Flash8 about 4-days ago. Today, i did a complete uninstall, rebooted my PC, deleted created DIRs in "program files" - after uninstall, went to my registry and removed traces of Flash8 and rebooted again.

Then I did a re-install, and after it finished, I tried doing a blur effect, but still the same error. Ive tried all other tools listed together with 'blur' on the filters panel, and all of them are working (as in I can apply all other effects to a drawn image etc., except BLUR.

please help. Is this a Flash8 problem or?
I do not think it is hardware related, since all other tools in Filters are working.

please help
Tk
  • Anonymous
  • Bot
  • No Avatar
  • Posts: ?
  • Loc: Ozzuland
  • Status: Online

Post 3+ Months Ago

  • graphixboy
  • Control + Z
  • Mastermind
  • User avatar
  • Posts: 1828
  • Loc: In the Great White North

Post 3+ Months Ago

This sounds like a tech support question for Adobe/Macromedia
  • Tokunbo
  • Student
  • Student
  • Tokunbo
  • Posts: 73
  • Loc: Applications Developer

Post 3+ Months Ago

hi graphixboy,

thanks for your comment.

hhmm. Anyway, I just reinstalled Flash8 on a Packard Bell Laptop and the BLUR tool/effect is working.

Could this be hardware related?

if so, ill be quite surprised that its only the Blur/tool/effect that is not working while all other features are working.
  • IceCold
  • Guru
  • Guru
  • User avatar
  • Posts: 1254
  • Loc: Ro

Post 3+ Months Ago

maybe the video card. Check for adobe macromedia support.

Post Information

  • Total Posts in this topic: 4 posts
  • Users browsing this forum: No registered users and 12 guests
  • You cannot post new topics in this forum
  • You cannot reply to topics in this forum
  • You cannot edit your posts in this forum
  • You cannot delete your posts in this forum
  • You cannot post attachments in this forum
 
 

© 1998-2014. Ozzu® is a registered trademark of Unmelted, LLC.