Flash Fading................. ?

  • blairbrys
  • Born
  • Born
  • blairbrys
  • Posts: 1

Post 3+ Months Ago

I'm having a small issue, that i just can't figure out. I have some text that's fading in, than fading out. simple enough, when i use the macromedia flash previewer everything looks great. When I try to embed the swf file into html, I have seem to lost my fading, I have downloaded a flash (swf) viewer, and ran the .swf file in there, the fading is still there. Anyone have any ideas what i'm doing wrong? Is there something in the embedding that i have forgotten?

Blair.
  • Anonymous
  • Bot
  • No Avatar
  • Posts: ?
  • Loc: Ozzuland
  • Status: Online

Post 3+ Months Ago

  • lostinbeta
  • Guru
  • Guru
  • User avatar
  • Posts: 1402
  • Loc: Philadelphia, PA

Post 3+ Months Ago

Are you fading a dynamic textbox? If so you need to embed the font outlines (right click on textbox, open properties panel, click on 'characters...' button)... or you can just set it to be a static textbox if you don't need it to be dynamic.

This is the only issue I can think of.

Post Information

  • Total Posts in this topic: 2 posts
  • Users browsing this forum: No registered users and 19 guests
  • You cannot post new topics in this forum
  • You cannot reply to topics in this forum
  • You cannot edit your posts in this forum
  • You cannot delete your posts in this forum
  • You cannot post attachments in this forum
 
 

© 1998-2014. Ozzu® is a registered trademark of Unmelted, LLC.