Flash 8 FLVPlayback Skin Problem

  • ryanbutler
  • Student
  • Student
  • ryanbutler
  • Posts: 86
  • Loc: Springfield, MO

Post 3+ Months Ago

I have a rather interesting path issue going on. Here's the structure of my Flash application:

-root
-container.swf (which loads in the below files)

+subfolder

+subfolder
-SWF's (one contains the video, one is the skin)
+subfolder
-SWF's (one contains the video, one is the skin)
+subfolder
-SWF's (one contains the video, one is the skin)

When I load container, it subsequently loads home.swf. If I click the button for any video, the video, nor the skin loads. However, if I click the button to reload the same SWF file again, the video and skin loads fine.

I've checked all my code to make sure I'm referencing everything correctly and I am. I'm baffeled at the moment. I read one Adobe tech note about putting the skin in the same directory from which the HTML file was being called, but that didn't solve the problem.

Anyone have suggestions, this is truly baffeling to me at the moment.
  • Anonymous
  • Bot
  • No Avatar
  • Posts: ?
  • Loc: Ozzuland
  • Status: Online

Post 3+ Months Ago

  • IceCold
  • Guru
  • Guru
  • User avatar
  • Posts: 1254
  • Loc: Ro

Post 3+ Months Ago

i think it's just a problem of preloading. post ur file somewhere.

Post Information

  • Total Posts in this topic: 2 posts
  • Users browsing this forum: No registered users and 13 guests
  • You cannot post new topics in this forum
  • You cannot reply to topics in this forum
  • You cannot edit your posts in this forum
  • You cannot delete your posts in this forum
  • You cannot post attachments in this forum
 
 

© 1998-2014. Ozzu® is a registered trademark of Unmelted, LLC.