Flash remoting over HTTPS not working

  • markeb10
  • Born
  • Born
  • markeb10
  • Posts: 2

Post 3+ Months Ago

Hi !

I connect to COLDFUSION over flash remoting. This code works fine:


NetServices.setDefaultGatewayUrl("http://123.123.123.123/flashservices/gateway");

But when i want to get thsi baby go secure over https, it fails:

NetServices.setDefaultGatewayUrl("https://193.77.182.53/flashservices/gateway");

i get Error opening URL: "https://XXX.XXX.XXX/flashservices/gateway" . It also doesn't work when the swf is on the server.

I'm running a server on linux Gentoo with Apache 2.0 Coldfusion, flashcom PHP,SSL.

Is there something I'm missing here? Do I have to configure my server anyhow?

Thank you for your kind answers!!!

Marko

P.S.: I can browse https sites served from my server. So I guess my SSL is ok.
  • Anonymous
  • Bot
  • No Avatar
  • Posts: ?
  • Loc: Ozzuland
  • Status: Online

Post 3+ Months Ago

  • markeb10
  • Born
  • Born
  • markeb10
  • Posts: 2

Post 3+ Months Ago

When the swf is on the server the connection works. It doesn't work if I run this swf file on any other computer. And this function is very important since I'm developing an application which users will firs download and then use.

Do I have to set any port? I have 443 open since i can browse the https.

thank you for your answer!

Post Information

  • Total Posts in this topic: 2 posts
  • Users browsing this forum: No registered users and 33 guests
  • You cannot post new topics in this forum
  • You cannot reply to topics in this forum
  • You cannot edit your posts in this forum
  • You cannot delete your posts in this forum
  • You cannot post attachments in this forum
 
cron
 

© 1998-2014. Ozzu® is a registered trademark of Unmelted, LLC.