Help! variables don't load inside external movie

  • kramz
  • Born
  • Born
  • kramz
  • Posts: 1

Post 3+ Months Ago

Hello
I can't figure out this problem! but i know you Can :D

When I load one of my external swf’s into my main movie, the dynamic text I have written doesn’t show up. The text is there when I preview the external swf on its own. Now, when the swf loads into the main movie the text can’t be seen for some reason. Any ideas on what I am doing wrong and a way to fix it would be greatly appreciated.

Do I have to load the variables in the main movie or external movie?

Thanks in advance. kramz
  • Anonymous
  • Bot
  • No Avatar
  • Posts: ?
  • Loc: Ozzuland
  • Status: Online

Post 3+ Months Ago

  • lostinbeta
  • Guru
  • Guru
  • User avatar
  • Posts: 1402
  • Loc: Philadelphia, PA

Post 3+ Months Ago

Is your external movie loading under a mask? Dynamic text can't be masked unless the font is embedded.

If not, try referencing the scope of your variable. Are you using root in your code at all? If so, when you are loading your file into the parent file the location of your variable changes and your textfield is unable to locate it.

Post Information

  • Total Posts in this topic: 2 posts
  • Users browsing this forum: No registered users and 21 guests
  • You cannot post new topics in this forum
  • You cannot reply to topics in this forum
  • You cannot edit your posts in this forum
  • You cannot delete your posts in this forum
  • You cannot post attachments in this forum
 
 

© 1998-2014. Ozzu® is a registered trademark of Unmelted, LLC.