Mac Flash Problems???

  • roarmeow
  • Professor
  • Professor
  • User avatar
  • Posts: 861
  • Loc: BKNY

Post 3+ Months Ago

Okay, I've done this site:
http://www.tiffanyatlasphotography.com

It works great on PCs...
All the images are dynamically loaded (the main menu images are just written into the code and the other images - the galleries - are from XML documents)...

For some reason, it's really really messed up on Macs...
Whether they're using Safari or IE for Mac...
Most recently, it was tested on a Mac with Flash player 7 (so there's no actionscript 2 problems going on) and it got to the main menu, but the menu buttons wouldn't do anything...

In order to expedite this whole process, the .fla's that I used are:
(Edit: i removed the links 'cos no one seemd to be able to help me and i don't REALLY want folks just coming and snagging my work, messy as it may be :) )

flash.fla is the main, root swiff and portfolio is the code for the navigation (big picture, thumbnails, arrows)...

I know the code is probably all wonky, but I can't understand why it would work on PCs and not on Macs... any help would be much, much, much appreciated.

peace and blessings,
puck
  • Anonymous
  • Bot
  • No Avatar
  • Posts: ?
  • Loc: Ozzuland
  • Status: Online

Post 3+ Months Ago

  • roarmeow
  • Professor
  • Professor
  • User avatar
  • Posts: 861
  • Loc: BKNY

Post 3+ Months Ago

anyone?

Post Information

  • Total Posts in this topic: 2 posts
  • Users browsing this forum: No registered users and 14 guests
  • You cannot post new topics in this forum
  • You cannot reply to topics in this forum
  • You cannot edit your posts in this forum
  • You cannot delete your posts in this forum
  • You cannot post attachments in this forum
 
 

© 1998-2014. Ozzu® is a registered trademark of Unmelted, LLC.