Mozilla won't load flash

  • mitch77
  • Newbie
  • Newbie
  • mitch77
  • Posts: 5

Post 3+ Months Ago

Hi,

I can't get Mozilla to load and play any flash.
In what may be a related problem it won't properly
launch DAP (Download Accelerator Plus).
I have tried deleteing the entire MOZ install and reinstalling.

I have a suspicion (with nothing to back it) that it is something
in WinXP that Moz depends on..perhaps an IE component?
thanks for any help you can offer,

Mitch
PS
I have downloaded it and 'installed' the flash plugin 5 times at least.
  • Anonymous
  • Bot
  • No Avatar
  • Posts: ?
  • Loc: Ozzuland
  • Status: Online

Post 3+ Months Ago

  • UNFLUX
  • Genius
  • Genius
  • User avatar
  • Posts: 6376
  • Loc: twitter.com/unflux

Post 3+ Months Ago

it has nothing to do with IE at all, so you can skip that theory. ;)

You simply need to download and install the plugin for flash from
http://www.macromedia.com. When you load a page in mozilla with flash,
where the movie is supposed to be is a get the plugin sign. if you click
that you should open a new window to the plugin. download it, install it,
and restart the browser.

As for the accelerator, I'm not any help there sorry.

Post Information

  • Total Posts in this topic: 2 posts
  • Users browsing this forum: No registered users and 5 guests
  • You cannot post new topics in this forum
  • You cannot reply to topics in this forum
  • You cannot edit your posts in this forum
  • You cannot delete your posts in this forum
  • You cannot post attachments in this forum
 
cron
 

© 1998-2014. Ozzu® is a registered trademark of Unmelted, LLC.