Need Help W/ Preloader

  • Jako
  • Banned
  • Banned
  • Jako
  • Posts: 227

Post 3+ Months Ago

http://www.jako.us/Untitled-1.htm

i put in a preloader using kirupa's tuts

its taking forever to load and the preloader doesnt show.

should it even take this long cause all it is a few text, pic's that move, and small sound clips
  • Anonymous
  • Bot
  • No Avatar
  • Posts: ?
  • Loc: Ozzuland
  • Status: Online

Post 3+ Months Ago

  • UNFLUX
  • Genius
  • Genius
  • User avatar
  • Posts: 6376
  • Loc: twitter.com/unflux

Post 3+ Months Ago

if the size of your flash movie is large during the start of the
preloader it's not going to show right away. You need to keep the
graphics and text to a minimum for it to show right away and
"preload" properly. Otherwise, your preloading the preloader.
  • lostinbeta
  • Guru
  • Guru
  • User avatar
  • Posts: 1402
  • Loc: Philadelphia, PA

Post 3+ Months Ago

The file at url http://www.jako.us/sound/Untitled-4.swf does not exist, which is why it isn't loading.

Check the embed code, its looking for the file at sound/Untitled-4.swf, so either you have to move the .swf into a directory called "sound" or change the file location url in the embed code :)

Post Information

  • Total Posts in this topic: 3 posts
  • Users browsing this forum: No registered users and 29 guests
  • You cannot post new topics in this forum
  • You cannot reply to topics in this forum
  • You cannot edit your posts in this forum
  • You cannot delete your posts in this forum
  • You cannot post attachments in this forum
 
 

© 1998-2014. Ozzu® is a registered trademark of Unmelted, LLC.