one of my movie clips gets stopped in the last frame

  • Jose_M
  • Newbie
  • Newbie
  • Jose_M
  • Posts: 6
  • Loc: Malta

Post 3+ Months Ago

Hello.

I have created an animation which consists of several movie clips.
I have added an stop (Action Script) at the end of the main Time Line so that everything gets stopped.

But when managing one of this movie clips ('mywindow'), I don't know what I have done (I have gotten it to stop and to play later on) that now it disappears in the last frame, and it shouldn't.
I don't know how to correct this and why this happened, but I guess it has to do with the scripts on Action Script. I added a stop(); and few frames after a movieclip.play();
I would appreciate any help.
This is the link of the file, just in case you would like to have a look at it:

hotfile(dot!)com/dl/152815696/e75f0e0/tryfacade.fla.html

p.s when I write: (dot!) it means: .

Thank you vey much,:cool:
Regards
  • Anonymous
  • Bot
  • No Avatar
  • Posts: ?
  • Loc: Ozzuland
  • Status: Online

Post 3+ Months Ago

  • Jose_M
  • Newbie
  • Newbie
  • Jose_M
  • Posts: 6
  • Loc: Malta

Post 3+ Months Ago

I have managed to solve it.
I don't completely figure it out or fully understand what I have done and since it is a very particular problem probably it's not neessary to explain (or try to.xd) what i have done.
But if someone wants me to try I am ready and set.xd

Regards

Post Information

  • Total Posts in this topic: 2 posts
  • Users browsing this forum: No registered users and 22 guests
  • You cannot post new topics in this forum
  • You cannot reply to topics in this forum
  • You cannot edit your posts in this forum
  • You cannot delete your posts in this forum
  • You cannot post attachments in this forum
 
cron
 

© 1998-2014. Ozzu® is a registered trademark of Unmelted, LLC.