preload problem on mac osx

  • ozzu12254
  • Newbie
  • Newbie
  • ozzu12254
  • Posts: 9

Post 3+ Months Ago

hello,

i am buzzy on a site in flash. i have to preload 9 different movies when you enter. i do the following

i have made a new movie that loads the php/mysql data on level 20 (toplevel) to acces from downlaying levels.
i load my movies in different levels and then use in my navigation _levelx.gotoAndPlay(2). on frame one ther is een stop action and an empty frame so you don't see the stuff when loading.

no by example i use this in the preloading.
first frame of one to load movie

Code: [ Select ]
loadMovieNum("comp.swf",2);
_root.item.load = "Loading Company";
  1. loadMovieNum("comp.swf",2);
  2. _root.item.load = "Loading Company";


second frame
Code: [ Select ]
tb = _level2.getBytesTotal();
lb = _level2.getBytesLoaded();
pr = (lb/tb)*100;
geefweer = Math.round((1*prctpermovie)+(pr*subprct));
if(isNaN(geefweer)){
    _root.prct_show.prct_getal = Math.round(1*prctpermovie) + "%";
    _root.pgr._width = Math.round(1*prctpermovie)*perprct;
}else{
    _root.prct_show.prct_getal = geefweer + "%";
    _root.pgr._width = geefweer*perprct;
}
_root.prct_show._x = startp + _root.pgr._width;
  1. tb = _level2.getBytesTotal();
  2. lb = _level2.getBytesLoaded();
  3. pr = (lb/tb)*100;
  4. geefweer = Math.round((1*prctpermovie)+(pr*subprct));
  5. if(isNaN(geefweer)){
  6.     _root.prct_show.prct_getal = Math.round(1*prctpermovie) + "%";
  7.     _root.pgr._width = Math.round(1*prctpermovie)*perprct;
  8. }else{
  9.     _root.prct_show.prct_getal = geefweer + "%";
  10.     _root.pgr._width = geefweer*perprct;
  11. }
  12. _root.prct_show._x = startp + _root.pgr._width;


3th frame
Code: [ Select ]
if(tb == lb ){
    gotoAndPlay(20);    
}else{
    gotoAndPlay(11);    
}
  1. if(tb == lb ){
  2.     gotoAndPlay(20);    
  3. }else{
  4.     gotoAndPlay(11);    
  5. }


then after al 9 movies loaded i start the level9 and the level1
(navigation and home).
this works perfect on pc (ie) but on mac osx in ie the preloader stops on 9% or 51% or 20% and so on. also when i once get it to the end of the preloader the home shows but the navigation doesn't show.
insafari, the same, but not the preloader problem.

Many thanks

Post Information

  • Total Posts in this topic: 1 post
  • Users browsing this forum: No registered users and 2 guests
  • You cannot post new topics in this forum
  • You cannot reply to topics in this forum
  • You cannot edit your posts in this forum
  • You cannot delete your posts in this forum
  • You cannot post attachments in this forum
 
 

© 1998-2014. Ozzu® is a registered trademark of Unmelted, LLC.