problems with my flash music box

  • valdamirie
  • Born
  • Born
  • valdamirie
  • Posts: 1

Post 3+ Months Ago

Hi..

i have problems installing the flash music vox

here is his post "http://www.blogring.net/index.php?showtopic=57215"

and i /ve done all.. to the "T" and still when it comes to my xanga i get nothing but a white screen. flash nonetheless cause when i double click it tells me so. also when i click it from myfiles site it plays perfect.

now i believe it has got to do something with the html code. but i cant figure out what exactly!


here it is..

[url]http://www.myfilestash.com/userfiles/valdamirie/musicbox.swf

and this is the flash file..

[url]http://members.shaw.ca/HDIW/musicbox.fla




this is the html code acording to the maker.


Code: [ Select ]
<OBJECT classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="http://active.macromedia.com/flash2/cabs/swflash.cab#version=4,0,0,0" ID="Elements" WIDTH="170" HEIGHT="100">
<param name="movie" value="http://www.url.com/musicbox.swf">
<param name="bgcolor" value="">
<param name="quality" value="high">
<EMBED src="http://www.url.com/musicbox.swf"
quality="high"
bgcolor=""
WIDTH="170"
HEIGHT="100"
TYPE="application/x-shockwave-flash" PLUGINSPAGE="http://www.macromedia.com/shockwave/download/index.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFlash"></EMBED></OBJECT>
  1. <OBJECT classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="http://active.macromedia.com/flash2/cabs/swflash.cab#version=4,0,0,0" ID="Elements" WIDTH="170" HEIGHT="100">
  2. <param name="movie" value="http://www.url.com/musicbox.swf">
  3. <param name="bgcolor" value="">
  4. <param name="quality" value="high">
  5. <EMBED src="http://www.url.com/musicbox.swf"
  6. quality="high"
  7. bgcolor=""
  8. WIDTH="170"
  9. HEIGHT="100"
  10. TYPE="application/x-shockwave-flash" PLUGINSPAGE="http://www.macromedia.com/shockwave/download/index.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFlash"></EMBED></OBJECT>


and i also did the xml. for the songs just as he said to do.

now when i click on the musicbox.wmf. on the website i have it upload it works fine.

but not on my xanga.

here are my fliles..

MY MUSIC BOX


[url]http://www.myfilestash.com/userfiles/valdamirie/musicbox.swf


Tthe song info is not that important.


now i need u guys help help to figure out the correct html code.

thank you so much for u guys help!
  • Anonymous
  • Bot
  • No Avatar
  • Posts: ?
  • Loc: Ozzuland
  • Status: Online

Post 3+ Months Ago

Post Information

  • Total Posts in this topic: 1 post
  • Users browsing this forum: No registered users and 20 guests
  • You cannot post new topics in this forum
  • You cannot reply to topics in this forum
  • You cannot edit your posts in this forum
  • You cannot delete your posts in this forum
  • You cannot post attachments in this forum
 
cron
 

© 1998-2014. Ozzu® is a registered trademark of Unmelted, LLC.