Reocuring problem with flash

  • WTF-AComputer
  • Student
  • Student
  • WTF-AComputer
  • Posts: 97
  • Loc: Canada

Post 3+ Months Ago

<object classid="clsid:d27cdb6e-ae6d-11cf-96b8-444553540000" codebase="http://fpdownload.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=8,0,0,0" width="680" height="430" id="smurfnmouse" align="middle">
<param name="allowScriptAccess" value="sameDomain" />
<param name="movie" value="smurfnmouse.swf" /><param name="quality" value="high" /><param name="bgcolor" value="#ffffff" /><embed src="smurfnmouse.swf" quality="high" bgcolor="#ffffff" width="600" height="120" name="smurfnmouse" align="middle" allowScriptAccess="sameDomain" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" />
</object>


Is there something wrong with my code? Because for some reason it's not resizing to my specified height and width. I'll send a link to my site.

http://www.freewebs.com/smurfnmouse/

It's the banner at the top. For some reason it just doe snot resize.
  • Anonymous
  • Bot
  • No Avatar
  • Posts: ?
  • Loc: Ozzuland
  • Status: Online

Post 3+ Months Ago

  • WTF-AComputer
  • Student
  • Student
  • WTF-AComputer
  • Posts: 97
  • Loc: Canada

Post 3+ Months Ago

BUMP
  • neksus
  • Mastermind
  • Mastermind
  • User avatar
  • Posts: 2194
  • Loc: Canada

Post 3+ Months Ago

WTF-AComputer wrote:
<object classid="clsid:d27cdb6e-ae6d-11cf-96b8-444553540000" codebase="http://fpdownload.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=8,0,0,0" width="680" height="430" id="smurfnmouse" align="middle">
<param name="allowScriptAccess" value="sameDomain" />
<param name="movie" value="smurfnmouse.swf" /><param name="quality" value="high" /><param name="bgcolor" value="#ffffff" /><embed src="smurfnmouse.swf" quality="high" bgcolor="#ffffff" width="600" height="120" name="smurfnmouse" align="middle" allowScriptAccess="sameDomain" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" />
</object>
  • WTF-AComputer
  • Student
  • Student
  • WTF-AComputer
  • Posts: 97
  • Loc: Canada

Post 3+ Months Ago

Nope, still did not work. I'll link you to the site.

http://www.freewebs.com/smurfnmouse/
  • WTF-AComputer
  • Student
  • Student
  • WTF-AComputer
  • Posts: 97
  • Loc: Canada

Post 3+ Months Ago

Nevermind, My friend says it works on his comp. Must be a problem on my end. Thanks.
  • neksus
  • Mastermind
  • Mastermind
  • User avatar
  • Posts: 2194
  • Loc: Canada

Post 3+ Months Ago

Have you cleared your cache? How big is the flash supposed to be?
It's showing up 600x120 for me.

Post Information

  • Total Posts in this topic: 6 posts
  • Users browsing this forum: No registered users and 19 guests
  • You cannot post new topics in this forum
  • You cannot reply to topics in this forum
  • You cannot edit your posts in this forum
  • You cannot delete your posts in this forum
  • You cannot post attachments in this forum
 
 

© 1998-2014. Ozzu® is a registered trademark of Unmelted, LLC.