Strange loading behaviour

  • errorbaby
  • Newbie
  • Newbie
  • errorbaby
  • Posts: 14

Post 3+ Months Ago

I have these websites that have flash movies in them and when I go to the URLs, the page loads as per normal and they work fine, all except for the bottom IE message which shows that the page is still loading (forever) until you refresh the page, then immediately you get a "Done" message.

Can anyone tell me where I have gone wrong? :?
  • Anonymous
  • Bot
  • No Avatar
  • Posts: ?
  • Loc: Ozzuland
  • Status: Online

Post 3+ Months Ago

  • IceCold
  • Guru
  • Guru
  • User avatar
  • Posts: 1254
  • Loc: Ro

Post 3+ Months Ago

Go to http://www.blizzard.com, buy warcraft 3, then enter battlenet and give me your id so we can play. After you relax for some time, you`ll forget about the problem with IE and you'll consider it unimportant. :D

Now ... which are the websites that have flash movies and IE still says: loading ? Maybe your internet connection is faulty ... or it's cos of the server(s) where the sites are hosted.
  • errorbaby
  • Newbie
  • Newbie
  • errorbaby
  • Posts: 14

Post 3+ Months Ago

I have pm you the sites address! :lol:

Post Information

  • Total Posts in this topic: 3 posts
  • Users browsing this forum: No registered users and 13 guests
  • You cannot post new topics in this forum
  • You cannot reply to topics in this forum
  • You cannot edit your posts in this forum
  • You cannot delete your posts in this forum
  • You cannot post attachments in this forum
 
cron
 

© 1998-2014. Ozzu® is a registered trademark of Unmelted, LLC.