uploading issues.

  • shendel101
  • Born
  • Born
  • shendel101
  • Posts: 2

Post 3+ Months Ago

hello.. i have this problem in uploading.. It may sound very easy to you or stupid you may say but i'd rather be stupid than not asking help and learning from it.

im creating flash that uploads picture in webserver(im using php and xampp). I put the php file in the htdocs together with the swf file.. i use FileReference class of flash and testing it localhost but im getting IOERROR. what could be the problem? i can post my code here if necessary.. Thank for the urgent reply.

php code:

PHP Code: [ Select ]
<?php
 
move_uploaded_file($_FILES['Filedata']['tmp_name'], "./files/".$_FILES['Filedata']['name']);
 
?>
  1. <?php
  2.  
  3. move_uploaded_file($_FILES['Filedata']['tmp_name'], "./files/".$_FILES['Filedata']['name']);
  4.  
  5. ?>
  • Anonymous
  • Bot
  • No Avatar
  • Posts: ?
  • Loc: Ozzuland
  • Status: Online

Post 3+ Months Ago

  • graphixboy
  • Control + Z
  • Mastermind
  • User avatar
  • Posts: 1828
  • Loc: In the Great White North

Post 3+ Months Ago

You might want to try it on the remote server. I know flash's security sandbox has some issues with localhost. Can you post your flash code too?

Post Information

  • Total Posts in this topic: 2 posts
  • Users browsing this forum: No registered users and 9 guests
  • You cannot post new topics in this forum
  • You cannot reply to topics in this forum
  • You cannot edit your posts in this forum
  • You cannot delete your posts in this forum
  • You cannot post attachments in this forum
 
cron
 

© 1998-2014. Ozzu® is a registered trademark of Unmelted, LLC.