Has this ever...

  • PluTunium
  • Professor
  • Professor
  • User avatar
  • Posts: 812
  • Loc: Touring the USA

Post 3+ Months Ago

Happened to you? ... It just happened a few min. ago


http://www.zacknetwork.net/xeniumx/real ... roblem.bmp
  • Anonymous
  • Bot
  • No Avatar
  • Posts: ?
  • Loc: Ozzuland
  • Status: Online

Post 3+ Months Ago

  • UNFLUX
  • Genius
  • Genius
  • User avatar
  • Posts: 6376
  • Loc: twitter.com/unflux

Post 3+ Months Ago

yup...when the server was being shut down you will get that error. Just
like the error says. ;)
  • Bigwebmaster
  • Site Admin
  • Site Admin
  • User avatar
  • Posts: 9086
  • Loc: Seattle, WA & Phoenix, AZ

Post 3+ Months Ago

Yeah every now and then I will be doing something with the server and it might require that I restart the httpd daemon. If you were visiting a page on ozzu at the exact time I was doing that, you would receive that error. The part that says:

"Server shutdown in progress"

in your screenshot of the problem gives a pretty good hint what was going on. I do remember messing with the server about 7:45am PST on Saturday.

Post Information

  • Total Posts in this topic: 3 posts
  • Users browsing this forum: No registered users and 42 guests
  • You cannot post new topics in this forum
  • You cannot reply to topics in this forum
  • You cannot edit your posts in this forum
  • You cannot delete your posts in this forum
  • You cannot post attachments in this forum
 
 

© 1998-2014. Ozzu® is a registered trademark of Unmelted, LLC.