Really ANNOYING problem

  • PluTunium
  • Professor
  • Professor
  • User avatar
  • Posts: 812
  • Loc: Touring the USA

Post 3+ Months Ago

ok i have been having this WMI error pop up when i log on to my computer. About 20 of them pop up then they stop. After a while longer they will start poping up again and again. If i leave my computer sit all night with me logged on, about 100 of the WMI errors will pop up. I print screened so you can see the problem and hopefully tell me how to get rid of it!!!!!

BTW, start reading on the picture where the RED arrow starts, that is the pop up that comes up, then i clicked the more info and stuff so you could see what it is.


Image
  • Anonymous
  • Bot
  • No Avatar
  • Posts: ?
  • Loc: Ozzuland
  • Status: Online

Post 3+ Months Ago

  • UNFLUX
  • Genius
  • Genius
  • User avatar
  • Posts: 6376
  • Loc: twitter.com/unflux

Post 3+ Months Ago

personally, and this is not the best practice I know, if i ever have problems
like this I just reinstall windows from scratch. And ever since I started
using Norton Ghost, that takes me all of 20 min to get a new install of
Windows and all my apps to a perfect working condition. :D

Here's more on it -
http://www.ozzu.com/viewtopic.php?t=495

Hope that helps you in some way.
  • PluTunium
  • Professor
  • Professor
  • User avatar
  • Posts: 812
  • Loc: Touring the USA

Post 3+ Months Ago

Yeah thats a cool program but the thing is, it will make a copy or image of the file that is causing that problem won't it?
  • Bigwebmaster
  • Site Admin
  • Site Admin
  • User avatar
  • Posts: 9072
  • Loc: Seattle, WA & Phoenix, AZ

Post 3+ Months Ago

That is why you use Norton Ghost right after you install Windows and all your applications, so that one day when you are having problems you can quickly put your computer back to as if you just installed it, instead of wasting about 6 hours installing windows and everything else.
  • UNFLUX
  • Genius
  • Genius
  • User avatar
  • Posts: 6376
  • Loc: twitter.com/unflux

Post 3+ Months Ago

exactly. you would use it after reinstalling everything, not now when you
have problems.
  • PluTunium
  • Professor
  • Professor
  • User avatar
  • Posts: 812
  • Loc: Touring the USA

Post 3+ Months Ago

ok i get it now
  • ATNO/TW
  • Super Moderator
  • Super Moderator
  • User avatar
  • Posts: 23455
  • Loc: Woodbridge VA

Post 3+ Months Ago

Response number 3 in this forum post may give you some info and perhaps a solution:

http://www.computing.net/windowsxp/wwwb ... 65851.html
  • PluTunium
  • Professor
  • Professor
  • User avatar
  • Posts: 812
  • Loc: Touring the USA

Post 3+ Months Ago

Thank you atno/tw !!!! so far i did what that said to do and no wmi error has popped up yet! hurray!!!! thank you alot! :handsup: :thumbsup: :dance2:

Post Information

  • Total Posts in this topic: 8 posts
  • Users browsing this forum: No registered users and 54 guests
  • You cannot post new topics in this forum
  • You cannot reply to topics in this forum
  • You cannot edit your posts in this forum
  • You cannot delete your posts in this forum
  • You cannot post attachments in this forum
 
cron
 

© 1998-2014. Ozzu® is a registered trademark of Unmelted, LLC.