Woohoo! I did it!

  • ATNO/TW
  • Super Moderator
  • Super Moderator
  • User avatar
  • Posts: 23460
  • Loc: Woodbridge VA

Post 3+ Months Ago

I FINALLY got my Netware Server to install over Windows 98se and not screw up Win98!!! :D It's a bit of a pain in the ass workaround, because the server loads by default on boot. However when I down the server it reboots to 98 automatically! *sighs relief. Took me almost two weeks and a reformat, but I got it!

Now I can work on getting my Win 2003 server back up and installing Redhat again. Then everything will be just peachy!

I know -- it's a boring, useless post -- but I'm excited about it!
  • b_heyer
  • Web Master
  • Web Master
  • User avatar
  • Posts: 4581
  • Loc: Maryland

Post 3+ Months Ago

yay for you!!! Good Job! :-P
  • UNFLUX
  • Genius
  • Genius
  • User avatar
  • Posts: 6375
  • Loc: twitter.com/unflux

Post 3+ Months Ago

the simple, yet complicated things in life are so sweet. especially when only other
geeks will understand why you are excited. ;)

congrats on that. :D
  • Nego
  • Expert
  • Expert
  • User avatar
  • Posts: 697
  • Loc: Chicago

Post 3+ Months Ago

GJ =)
  • ATNO/TW
  • Super Moderator
  • Super Moderator
  • User avatar
  • Posts: 23460
  • Loc: Woodbridge VA

Post 3+ Months Ago

Thanks guys. Yah, Unflux....it doesn't seem like much to some, but it was quite a task. Now I can't get the client software to log me into the NDS tree *lol....God, it was never this hard at school.

Sad part is I can even see my server in Network Neighborhood from the workstation. I just can't log into it. What's wierd is that the Server is named BRITTANIA, the tree is ATNOPRO and the context is home (an OU).

When I try to log in and set the above and try to browse it sees the Tree but not the context or the server. As a result login attempts time out.

*shrugs...I uninstalled the client and am about to reinstall it again.

Any thoughts would be appreciated.

(*grins -- after that I need to find the current service pack for the Novell Netware 5.1 server and then have to remember how to install it. The other thing that's driving me nuts is that I can't do much in Console 1 on the server because it's running at 640x480 res and I can't remember how to install video drivers for the server. I can't even update users because I can't see the button to click OK *lol
  • UNFLUX
  • Genius
  • Genius
  • User avatar
  • Posts: 6375
  • Loc: twitter.com/unflux

Post 3+ Months Ago

haha sounds like you have some work to do. sorry, i'm not much help
with netware here. i'm sure you'll get it tho. :D

Post Information

  • Total Posts in this topic: 6 posts
  • Users browsing this forum: No registered users and 33 guests
  • You cannot post new topics in this forum
  • You cannot reply to topics in this forum
  • You cannot edit your posts in this forum
  • You cannot delete your posts in this forum
  • You cannot post attachments in this forum
 
cron
 

© 1998-2014. Ozzu® is a registered trademark of Unmelted, LLC.