again MUP.SYS error....

  • wurmer
  • Novice
  • Novice
  • wurmer
  • Posts: 16
  • Loc: Philippines

Post 3+ Months Ago

MUP.SYS error is the problem... what is it? and how to resolve this??? thanks...
  • Wild Child
  • Graduate
  • Graduate
  • Wild Child
  • Posts: 199

Post 3+ Months Ago

Ill bet you installed sp2 on this system?
I would also run memtest x86 to make sure your am is still in good working condition.
http://yomcat.geek.nz/plog/index.php?op ... 5&blogId=4

WC
  • wurmer
  • Novice
  • Novice
  • wurmer
  • Posts: 16
  • Loc: Philippines

Post 3+ Months Ago

yeah i installed sp2... but my ram were new... technically because before the problem occured, i went to the computer store and changed my ram from 2-256 ddr266 to 2-256 ddr400... i even changed the motherboard of the same brand and model (under warranty) epox 8rda3i... we tried it and then its good... but when i reached home, installed some games and programs, the problem went on again and again.... what website could you suggest i could download memory tester for free...??? does it run on DOS? or i should be able to looged on to win XP to be able to use it?
  • Wild Child
  • Graduate
  • Graduate
  • Wild Child
  • Posts: 199

Post 3+ Months Ago

It will run in dos http://www.memtest.org/

WC
  • wurmer
  • Novice
  • Novice
  • wurmer
  • Posts: 16
  • Loc: Philippines

Post 3+ Months Ago

thanks very much....

Post Information

  • Total Posts in this topic: 5 posts
  • Users browsing this forum: No registered users and 39 guests
  • You cannot post new topics in this forum
  • You cannot reply to topics in this forum
  • You cannot edit your posts in this forum
  • You cannot delete your posts in this forum
  • You cannot post attachments in this forum
 
 

© 1998-2014. Ozzu® is a registered trademark of Unmelted, LLC.