building new comp

  • cloud2819
  • Born
  • Born
  • cloud2819
  • Posts: 2

Post 3+ Months Ago

i just built a new comp and got a problem. i turn the power on the cpu and case fan will spin for a few seconds and stop. the processor isnt running but the power led will stay on

anyone know what could be the problem
  • Anonymous
  • Bot
  • No Avatar
  • Posts: ?
  • Loc: Ozzuland
  • Status: Online

Post 3+ Months Ago

  • Don2007
  • Web Master
  • Web Master
  • Don2007
  • Posts: 4924
  • Loc: NY

Post 3+ Months Ago

Does the fan in the power supply continue to run or does that stop too? Disconnect the HD and the CDROM. See it does the same thing?
  • cloud2819
  • Born
  • Born
  • cloud2819
  • Posts: 2

Post 3+ Months Ago

the fan in the power supply stops as well

but i know it isnt that cause im using the powersupply right now and yah i disconnected both and it still does that
  • Don2007
  • Web Master
  • Web Master
  • Don2007
  • Posts: 4924
  • Loc: NY

Post 3+ Months Ago

If the power supply fan stops as well, then the power switch is bad or connected wrong.

Post Information

  • Total Posts in this topic: 4 posts
  • Users browsing this forum: No registered users and 50 guests
  • You cannot post new topics in this forum
  • You cannot reply to topics in this forum
  • You cannot edit your posts in this forum
  • You cannot delete your posts in this forum
  • You cannot post attachments in this forum
 
 

© 1998-2014. Ozzu® is a registered trademark of Unmelted, LLC.