Can't get output to HDMI.

  • Frostbyt3
  • Graduate
  • Graduate
  • User avatar
  • Posts: 221
  • Loc: Corpus Christi, TX

Post 3+ Months Ago

Hey guys I'm trying to get this to work, here is what I have.

Motherboard : ASUS M3N72-D
VIDEO : nVidia GEFORCE GTS 250

Current setup : 2x 22" Widescreen LCD running from video card.

My Problem :

I have this video card with 2x DVI Out running to both LCD's. I am trying to hook my TV up. Got a 5 meter HDMI cable (I can take it back within 2 weeks if there isn't a way to get this to work). I have the cable hooked up from HDMI out on my motherboard to my TV's HDMI-in.

Windows is not seeing the third "Monitor" (tv) at all so I cannot add it. I'm assuming this is because the video card is taking presidence over anything that is on-board (like the HDMI).

Is there anything to get this to work?

Thanks
  • Anonymous
  • Bot
  • No Avatar
  • Posts: ?
  • Loc: Ozzuland
  • Status: Online

Post 3+ Months Ago

  • Frostbyt3
  • Graduate
  • Graduate
  • User avatar
  • Posts: 221
  • Loc: Corpus Christi, TX

Post 3+ Months Ago

Nevermind I got it to work.

Forgot about the BIOS having an option to disable on-board video output if it senses a PCI-E card.

Post Information

  • Total Posts in this topic: 2 posts
  • Users browsing this forum: No registered users and 32 guests
  • You cannot post new topics in this forum
  • You cannot reply to topics in this forum
  • You cannot edit your posts in this forum
  • You cannot delete your posts in this forum
  • You cannot post attachments in this forum
 
 

© 1998-2014. Ozzu® is a registered trademark of Unmelted, LLC.