Computer won't open attached USB Device

  • santookie
  • Born
  • Born
  • santookie
  • Posts: 1

Post 3+ Months Ago

I have a Vantec Nexstar Enclosure with a Maxtor 200 gig HD inside. But for any attached device at all. Whether it be ipod or external drive. Nothing attached to the USD ports automatically works. I attach the drive assign the drive letter but it still does not show up in My Computer. For any device. Is the USB ports in the front of the Compaq broken? It shows connected device and the drive inside the enclosure when I look at properties. I just cannot access them. In device manager it shows it too. I assign a letter because it shows in component management but still unable to see the device in my computer. Any help would be greatly apprecaited. Pulling hair out at the moment.
  • Anonymous
  • Bot
  • No Avatar
  • Posts: ?
  • Loc: Ozzuland
  • Status: Online

Post 3+ Months Ago

  • Rageweaver
  • Beginner
  • Beginner
  • Rageweaver
  • Posts: 56
  • Loc: FL

Post 3+ Months Ago

Are the drivers properly installed? Try updating them, or for the matter rolling them back.

Post Information

  • Total Posts in this topic: 2 posts
  • Users browsing this forum: No registered users and 43 guests
  • You cannot post new topics in this forum
  • You cannot reply to topics in this forum
  • You cannot edit your posts in this forum
  • You cannot delete your posts in this forum
  • You cannot post attachments in this forum
 
 

© 1998-2014. Ozzu® is a registered trademark of Unmelted, LLC.