Firefox question

  • mathew79
  • Born
  • Born
  • mathew79
  • Posts: 2

Post 3+ Months Ago

I just installed a Linksys WRT54G router for wireless on my laptop. I have done many of these installs and everything went flawless; however, I now have no access to the internet through firefox. It will not access any pages. Apparently there is a setting that is off somewhere, maybe in the router, I dont know, but I have never had this problem before. I think it may be in the router because this is the first G series router I've installed and this is the first I've ever seen this particular problem.

Anyone heard of this or have any suggestions?
  • Anonymous
  • Bot
  • No Avatar
  • Posts: ?
  • Loc: Ozzuland
  • Status: Online

Post 3+ Months Ago

  • mathew79
  • Born
  • Born
  • mathew79
  • Posts: 2

Post 3+ Months Ago

OK, ran Ad-aware's new 1.0.6 version and now it works. Just chalk it up to one of those crazy pc things.
  • blink182av
  • Guru
  • Guru
  • blink182av
  • Posts: 1258
  • Loc: New York

Post 3+ Months Ago

when i installed my D-Link, I had to ENABLE let others ping my IP. This enabled my internet to work, just a thought

Post Information

  • Total Posts in this topic: 3 posts
  • Users browsing this forum: No registered users and 35 guests
  • You cannot post new topics in this forum
  • You cannot reply to topics in this forum
  • You cannot edit your posts in this forum
  • You cannot delete your posts in this forum
  • You cannot post attachments in this forum
 
 

© 1998-2014. Ozzu® is a registered trademark of Unmelted, LLC.