Front audio doesn't disable rear audio

  • ynyfrik
  • Graduate
  • Graduate
  • ynyfrik
  • Posts: 178
  • Loc: Chicago

Post 3+ Months Ago

I was wondering if any one has any idea why my Asus A8V isn't Disabling the audio to my speakers that are connected at the rear of my computer when I plug headphones in to the front panel audio jack.

btw, when I was connecting the front port audio to the motherboard there was no +5VA wires as marked on the mother board but two Ground wires instead.
  • Anonymous
  • Bot
  • No Avatar
  • Posts: ?
  • Loc: Ozzuland
  • Status: Online

Post 3+ Months Ago

  • Don2007
  • Web Master
  • Web Master
  • Don2007
  • Posts: 4924
  • Loc: NY

Post 3+ Months Ago

I don't have an answer to your problem but may I make a suggestion? I connected my sound card to my home stereo amp which produces a much better sound then any PC speakers. If you do that, it will solve your headphone problem as well.
  • ynyfrik
  • Graduate
  • Graduate
  • ynyfrik
  • Posts: 178
  • Loc: Chicago

Post 3+ Months Ago

Well I actully have a surrond sound system with 5 speakers and one subwoofer from medion but I want it to disable when I plug my headset and mic to the front port

Post Information

  • Total Posts in this topic: 3 posts
  • Users browsing this forum: No registered users and 49 guests
  • You cannot post new topics in this forum
  • You cannot reply to topics in this forum
  • You cannot edit your posts in this forum
  • You cannot delete your posts in this forum
  • You cannot post attachments in this forum
 
 

© 1998-2014. Ozzu® is a registered trademark of Unmelted, LLC.