HARD DRIVE NOT FOUND ANYWHERE!!!!

  • Praystone89
  • Born
  • Born
  • Praystone89
  • Posts: 1

Post 3+ Months Ago

I recently burned up a 150g Raptor nd replaced it with a 1tb Seagate Barracuda and everything worked fine. It is all up and running now but windows cannot seem to find my other 500g drive anywhere on the computer. Even during windows installation it would not find the drive and it will not find it anywhere in disk management. can anyone help?
  • Don2007
  • Web Master
  • Web Master
  • Don2007
  • Posts: 4924
  • Loc: NY

Post 3+ Months Ago

What jumper settings & cable position are you using?
  • james_007
  • Banned
  • Banned
  • james_007
  • Posts: 4

Post 3+ Months Ago

first u must check the jumper setting of the drives and cd/dvd rom/rw. if both are connected with one cable then u must check the jumper setting. one must be the master and another must be slave.
  • Chaze
  • Graduate
  • Graduate
  • User avatar
  • Posts: 111
  • Loc: WebHost.pro

Post 3+ Months Ago

I have fixed this with luck before just from unplugging the computer for a minutes and plugging it back in.

Post Information

  • Total Posts in this topic: 4 posts
  • Users browsing this forum: No registered users and 34 guests
  • You cannot post new topics in this forum
  • You cannot reply to topics in this forum
  • You cannot edit your posts in this forum
  • You cannot delete your posts in this forum
  • You cannot post attachments in this forum
 
 

© 1998-2014. Ozzu® is a registered trademark of Unmelted, LLC.