I am having problems with my LAN...

  • Romen
  • Born
  • Born
  • Romen
  • Posts: 1

Post 3+ Months Ago

Over the past 3 days I have been having a problem with the LAN connection between mine and my brother's computer. They have been connected for at least 3 years and there has never been a problem like this. The problem is that both computers say that the LAN connection is active but when I try to access the other computer's files it says something like this:
"you may not have permission to access this connection, please contact your admin"
But the problem is that both computers have firewalls turned off and have permission settings allowed. below that it says that it couldn't find the network path.
I think the problem is with the LAN cards or the cable, could somebody please help me with my problem..
  • Anonymous
  • Bot
  • No Avatar
  • Posts: ?
  • Loc: Ozzuland
  • Status: Online

Post 3+ Months Ago

  • bigcheeez
  • Graduate
  • Graduate
  • bigcheeez
  • Posts: 243

Post 3+ Months Ago

Can you remember either of you changing anything three days ago? Can either of the computers access the internet, assuming you have a shared internet connection?

How exactly are you trying to access files? Do you have this problem at both computers when trying to access the other one?

Post Information

  • Total Posts in this topic: 2 posts
  • Users browsing this forum: No registered users and 40 guests
  • You cannot post new topics in this forum
  • You cannot reply to topics in this forum
  • You cannot edit your posts in this forum
  • You cannot delete your posts in this forum
  • You cannot post attachments in this forum
 
 

© 1998-2014. Ozzu® is a registered trademark of Unmelted, LLC.