New problems.

  • ImmortalDuck
  • Student
  • Student
  • ImmortalDuck
  • Posts: 84

Post 3+ Months Ago

Ok, I got some new problems. Even after re-adjusting my CPU fan perfectly so the computer would not over heat and crash, it still randomly does crash, although not nearly as often as before. The problem is, when it crashes or when I have to boot up my computer, sometimes it wont start and you won't hear that beeping noise coming from the monitor when you turn it on, and nothing goes on the monitor.

After turning it on and off again it finally does turn on and the beep is heard, but I'd like to know how I can get it fixed so I don't have to go through all this nonsense of pressing the same button nonstop for an extended period of time.
  • Anonymous
  • Bot
  • No Avatar
  • Posts: ?
  • Loc: Ozzuland
  • Status: Online

Post 3+ Months Ago

  • Tchuki
  • Mastermind
  • Mastermind
  • Tchuki
  • Posts: 1774
  • Loc: Edinburgh

Post 3+ Months Ago

Have you thought perhaps your GPU is faulty ?

Perhaps disabling that and turning on your PC to see what happens may be a good place to start.
  • ImmortalDuck
  • Student
  • Student
  • ImmortalDuck
  • Posts: 84

Post 3+ Months Ago

How would I do that?

I'm decent with computers, but still don't know how to do alot.
  • Tchuki
  • Mastermind
  • Mastermind
  • Tchuki
  • Posts: 1774
  • Loc: Edinburgh

Post 3+ Months Ago

Either start your PC in "SAFE MODE" [ press F8 on startup ]

or

right click MY COMPUTER > MANAGE > DEVICE MANAGER > DISPLAY ADAPTORS > right click 'GPU CARD NAME' > DISABLE

Post Information

  • Total Posts in this topic: 4 posts
  • Users browsing this forum: No registered users and 31 guests
  • You cannot post new topics in this forum
  • You cannot reply to topics in this forum
  • You cannot edit your posts in this forum
  • You cannot delete your posts in this forum
  • You cannot post attachments in this forum
 
 

© 1998-2014. Ozzu® is a registered trademark of Unmelted, LLC.