nvidia open gl driver

  • abba
  • Born
  • Born
  • abba
  • Posts: 2

Post 3+ Months Ago

I just upgraded to XP Pro SP2. I cannot use limewire any longer. I get an error message: Driver component mismatch. Retry to keep going. Cancel to exit.

Before SP2, Limewire worked just fine. Nvidia, I take it, is the monitor driver(s)? Is there an updated driver that I need in order to use Limewire? Thanks,
  • Anonymous
  • Bot
  • No Avatar
  • Posts: ?
  • Loc: Ozzuland
  • Status: Online

Post 3+ Months Ago

  • The1
  • Student
  • Student
  • User avatar
  • Posts: 89
  • Loc: Australia

Post 3+ Months Ago

Most likely you need to download the latest version of limewire

http://www.gnutellaforums.com/showthrea ... stid=99532

You can download the latest nvidia graphics card drivers here, just download and run

http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_66.93
  • abba
  • Born
  • Born
  • abba
  • Posts: 2

Post 3+ Months Ago

I was using the latest limewire product. But, I'll reinstall SP2, then the nvidia xp drivers, then reinstall limewire. As long as restore works, I'm ok with trying. Thanks,
  • The1
  • Student
  • Student
  • User avatar
  • Posts: 89
  • Loc: Australia

Post 3+ Months Ago

tried disabling winxp firewall?

Post Information

  • Total Posts in this topic: 4 posts
  • Users browsing this forum: No registered users and 25 guests
  • You cannot post new topics in this forum
  • You cannot reply to topics in this forum
  • You cannot edit your posts in this forum
  • You cannot delete your posts in this forum
  • You cannot post attachments in this forum
 
cron
 

© 1998-2014. Ozzu® is a registered trademark of Unmelted, LLC.