problem with my modem. can any one help

  • BlueHat
  • Banned
  • Banned
  • User avatar
  • Posts: 589
  • Loc: Cyprus

Post 3+ Months Ago

have redhat 9 , my modem does not seem to be appear, when i go to hardware browser its not there, i have donwloaded the driver, not the full version. as soon as i double click on it , it appears for two seconds and then is goes away, i dont know what to do, i am beginner, so u understand me.
my modem is conexant can u help me
  • Anonymous
  • Bot
  • No Avatar
  • Posts: ?
  • Loc: Ozzuland
  • Status: Online

Post 3+ Months Ago

  • hackeralert
  • Beginner
  • Beginner
  • User avatar
  • Posts: 60
  • Loc: India

Post 3+ Months Ago

hi
all you have to do is to install the modem driver for ur modem. u can get it from the net. try gettin tar.gz format. coz before you install you can compile and check for errors.
if its an rpm then type
rpm -i <filename>
or to upgrade ur existing driver
rpm -U <filename>
try these sites for modem drivers
http://www.modem-drivers.com/companies/247.htm
http://www.linuxant.com/drivers/hsf/full/downloads.php

****** check for the proper modem driver with PROPER chipset******
  • Truce
  • Guru
  • Guru
  • Truce
  • Posts: 1477
  • Loc: Washington DC

Post 3+ Months Ago

Did this work?? It's good to know if someone has this problem in the future.

Post Information

  • Total Posts in this topic: 3 posts
  • Users browsing this forum: No registered users and 53 guests
  • You cannot post new topics in this forum
  • You cannot reply to topics in this forum
  • You cannot edit your posts in this forum
  • You cannot delete your posts in this forum
  • You cannot post attachments in this forum
 
 

© 1998-2014. Ozzu® is a registered trademark of Unmelted, LLC.