Problems forwarding ports on my router

  • Danny1337
  • Student
  • Student
  • Danny1337
  • Posts: 70
  • Loc: Norway

Post 3+ Months Ago

I don't know if this is the right section, sorry if it is not. My router: NetGear WPN 824v2
For some reason I can't forward ports. I know I'm a newbie to this, but this port used to be open before, but not anymore for some weird reason. I have tried to reset the router, upgrade firmware but it still doesn't work. Sometimes when I delete that port, and try to readd it, I get the error "Port conflict with other service" as if it is already forwarded, even though it is not in the list. Is this a known issue? I see other people have the same problem but nobody gives a proper explaination for this.

Even though I've added it to the list
Image

It appears to not be open
Image

Excuse me for norwegian windows. Command:
Image

Internet Protocol (TCP/IP) Properties
Image


Do you know any solution for this?
  • Merlyn
  • Guru
  • Guru
  • User avatar
  • Posts: 1143
  • Loc: Oregon

Post 3+ Months Ago

your dns server is the same as your router's IP address?

It's my understanding that these two should be different because your router should be getting DNS server IP's provided by your ISP.

Post Information

  • Total Posts in this topic: 2 posts
  • Users browsing this forum: No registered users and 11 guests
  • You cannot post new topics in this forum
  • You cannot reply to topics in this forum
  • You cannot edit your posts in this forum
  • You cannot delete your posts in this forum
  • You cannot post attachments in this forum
 
 

© 1998-2014. Ozzu® is a registered trademark of Unmelted, LLC.