psu problem

  • wortho8
  • Student
  • Student
  • wortho8
  • Posts: 72

Post 3+ Months Ago

hi people i have made an unforchanate mistake of buying a q-tec 500w psu that doesn't have the ATX 2.0 thingy, sorry but i am a total beginner with this subject. I am using a Asus A8N-SLi Premium nForce4at the moment and was wondering that is there a way around this problem without having to buy another psu with the ATX2.0 option

thanks alot for your time
  • Anonymous
  • Bot
  • No Avatar
  • Posts: ?
  • Loc: Ozzuland
  • Status: Online

Post 3+ Months Ago

  • xamix
  • Graduate
  • Graduate
  • xamix
  • Posts: 154

Post 3+ Months Ago

Well...there are cables for adapting 20p to 24p but if it doesn´t have two +12 ways then it´s atx 1.3 wich is compatible with the 2.x boards you just have to connect it like this:
Image
  • blink182av
  • Guru
  • Guru
  • blink182av
  • Posts: 1258
  • Loc: New York

Post 3+ Months Ago

http://www.newegg.com/Product/ProductLi ... nnerCata=1
  • wortho8
  • Student
  • Student
  • wortho8
  • Posts: 72

Post 3+ Months Ago

thankyou both for conkering my problem i now am a very happy person :D :D

Post Information

  • Total Posts in this topic: 4 posts
  • Users browsing this forum: No registered users and 46 guests
  • You cannot post new topics in this forum
  • You cannot reply to topics in this forum
  • You cannot edit your posts in this forum
  • You cannot delete your posts in this forum
  • You cannot post attachments in this forum
 
 

© 1998-2014. Ozzu® is a registered trademark of Unmelted, LLC.