Apachee and PHP issues

  • techwiz
  • Beginner
  • Beginner
  • User avatar
  • Posts: 46

Post 3+ Months Ago

Hello,

I just recently installed Centos 5 (non gui) and I want to use it as a webserver to host a Drupal installation.

Everything seems to work when the www directory is empty, it redirects me to the test page. I created a php test file with a call to phpinfo() and it displays all the information like it should. However when i upload drupal, and navigate to the page I get a nice white screen. There is no source sent to the browser.

I cant imagine whats going wrong, Please help!

Thanks,Blake
  • Anonymous
  • Bot
  • No Avatar
  • Posts: ?
  • Loc: Ozzuland
  • Status: Online

Post 3+ Months Ago

  • joebert
  • Fart Bubbles
  • Genius
  • User avatar
  • Posts: 13502
  • Loc: Florida

Post 3+ Months Ago

Make sure you have PHP error_reporting turned on. You're likely getting a fatal error for a missing PHP extension and error reporting being disabled would just leave you with a plain white page as you describe. I'm not sure if Drupal has some sort of debug flag in the config file, but if it does, make sure that's turned on for the time being as well.

Post Information

  • Total Posts in this topic: 2 posts
  • Users browsing this forum: No registered users and 19 guests
  • You cannot post new topics in this forum
  • You cannot reply to topics in this forum
  • You cannot edit your posts in this forum
  • You cannot delete your posts in this forum
  • You cannot post attachments in this forum
 
 

© 1998-2014. Ozzu® is a registered trademark of Unmelted, LLC.