Propagation of Domain

  • undoIT
  • Novice
  • Novice
  • User avatar
  • Posts: 22

Post 3+ Months Ago

Recently I moved a site to a new hosting company. After pointing the name servers to the new host, the site has been switching back and forth between the old server and the new server. I know that it takes 24-48 hours to fully propagate.

Here's the strange thing. Sometimes I get the old server in one browser and the new server in another browser. For example, in Firefox I am able to see the site on the new server and browse around. In Opera, I am seeing the older server even after completely clearing the browser cache. This has been going on for the past two days.

Has anyone else seen this? Very strange.
  • Anonymous
  • Bot
  • No Avatar
  • Posts: ?
  • Loc: Ozzuland
  • Status: Online

Post 3+ Months Ago

  • ASP-MSSQL
  • Newbie
  • Newbie
  • ASP-MSSQL
  • Posts: 7

Post 3+ Months Ago

Hi,

Do you have your website still active on old Server? If so, then you will need to make it inactive.
  • interactiveonline
  • Beginner
  • Beginner
  • User avatar
  • Posts: 38
  • Loc: Tampa, FL

Post 3+ Months Ago

Clear out your cookies and history on both browsers and then try again.

Post Information

  • Total Posts in this topic: 3 posts
  • Users browsing this forum: No registered users and 8 guests
  • You cannot post new topics in this forum
  • You cannot reply to topics in this forum
  • You cannot edit your posts in this forum
  • You cannot delete your posts in this forum
  • You cannot post attachments in this forum
 
 

© 1998-2014. Ozzu® is a registered trademark of Unmelted, LLC.