BIOS Win7

  • ozzuUser78
  • Born
  • Born
  • ozzuUser78
  • Posts: 2

Post 3+ Months Ago

Hello!

I have a little problem with my system.
When I start my PC, after the BIOS image comes "loading operating system"?
What should I do?: ()
I have a 500GB-Samsung hard drive...and a 64 GB GbSSD as main board...

My system cannot start when i remove the 500 GB drive...but why?


Thank you.
  • Anonymous
  • Bot
  • No Avatar
  • Posts: ?
  • Loc: Ozzuland
  • Status: Online

Post 3+ Months Ago

  • Don2007
  • Web Master
  • Web Master
  • Don2007
  • Posts: 4924
  • Loc: NY

Post 3+ Months Ago

You have to be joking. Do you expect the system to start without a hard drive?
  • grinch2171
  • Moderator
  • Genius
  • User avatar
  • Posts: 6807
  • Loc: Martinsburg, WV

Post 3+ Months Ago

He has two hard drives so depending on where the OS is installed this could be an issue.

If the OS is on the 64GB SSD then taking out the 500GB drive should not be an issue.
  • ozzuUser78
  • Born
  • Born
  • ozzuUser78
  • Posts: 2

Post 3+ Months Ago

...
Yes, my system works now...:)

Post Information

  • Total Posts in this topic: 4 posts
  • Users browsing this forum: No registered users and 85 guests
  • You cannot post new topics in this forum
  • You cannot reply to topics in this forum
  • You cannot edit your posts in this forum
  • You cannot delete your posts in this forum
  • You cannot post attachments in this forum
 
 

© 1998-2014. Ozzu® is a registered trademark of Unmelted, LLC.