cannot enter the bios please help sony vaio pcg - f540

  • the_great_cornholio
  • Beginner
  • Beginner
  • User avatar
  • Posts: 62
  • Loc: klickitat, WA

Post 3+ Months Ago

it loads up, goes to vaio load screen, then says sony, then says operating system not found, it doesnt go to bios. i dont care about the operating system, i just want to enter the bios. anybody know, the people at sony wont answer me
  • HoustonIT
  • Beginner
  • Beginner
  • HoustonIT
  • Posts: 35

Post 3+ Months Ago

Looks like you should be pressing F2 when the Vaio splash screen comes up

http://www.michaelstevenstech.com/bios_manufacturer.htm
  • the_great_cornholio
  • Beginner
  • Beginner
  • User avatar
  • Posts: 62
  • Loc: klickitat, WA

Post 3+ Months Ago

yea thats what sony said too, but it doesnt work ... :(
is there some error thing i can make it think besides the stuck key that might bring up a menu to use f2
  • the_great_cornholio
  • Beginner
  • Beginner
  • User avatar
  • Posts: 62
  • Loc: klickitat, WA

Post 3+ Months Ago

.;........ nevermind my keyboard wire on the laptop keyboard was split in half and peeled almost all the way off, i taped it up and plugged it back into the flat thing and it works now

Post Information

  • Total Posts in this topic: 4 posts
  • Users browsing this forum: No registered users and 34 guests
  • You cannot post new topics in this forum
  • You cannot reply to topics in this forum
  • You cannot edit your posts in this forum
  • You cannot delete your posts in this forum
  • You cannot post attachments in this forum
 
 

© 1998-2014. Ozzu® is a registered trademark of Unmelted, LLC.