I/O device error when installing game on vista

  • Thanatos_pr_chronos
  • Newbie
  • Newbie
  • User avatar
  • Posts: 9
  • Loc: Seoul, South Korea

Post 3+ Months Ago

i used to play war hammer 40,0000 and war hammer dark crusade.

recently i purchased an alien ware laptop and tried installing the game and i received an I/O device error less than halfway through the installation.

i thought it was something with my alien ware, so i tried with another laptop of mine (also running vista) a dell inspiron 1501..and i received the same error "The request could not be performed because of an I/O device error" and then the installation closes.

are these games only for xp and don't work on vista? because i paid almost 4 grand for this laptop so i can play games and this sucks.

any help would be appreciated with this
  • Anonymous
  • Bot
  • No Avatar
  • Posts: ?
  • Loc: Ozzuland
  • Status: Online

Post 3+ Months Ago

  • grinch2171
  • Moderator
  • Genius
  • User avatar
  • Posts: 6809
  • Loc: Martinsburg, WV

Post 3+ Months Ago

It is more than likely a Vista problem. You could try and run it using XP compatibility mode.

http://www.howtogeek.com/howto/windows- ... lity-mode/
http://www.lockergnome.com/windows/2007 ... -in-vista/

Post Information

  • Total Posts in this topic: 2 posts
  • Users browsing this forum: No registered users and 51 guests
  • You cannot post new topics in this forum
  • You cannot reply to topics in this forum
  • You cannot edit your posts in this forum
  • You cannot delete your posts in this forum
  • You cannot post attachments in this forum
 
 

© 1998-2014. Ozzu® is a registered trademark of Unmelted, LLC.