Dual Monitors setup

  • tmalsack2
  • Newbie
  • Newbie
  • tmalsack2
  • Posts: 5
  • Loc: Juneau, Alaska

Post 3+ Months Ago

Hello every one

My problem is to get my browser (explorer 7) to open up on secondary monitor? I never had this problem with XP. I am using a nvidia 8500 GTX graphics card. Any ideas out there?? Thomas
  • Anonymous
  • Bot
  • No Avatar
  • Posts: ?
  • Loc: Ozzuland
  • Status: Online

Post 3+ Months Ago

  • Don2007
  • Web Master
  • Web Master
  • Don2007
  • Posts: 4924
  • Loc: NY

Post 3+ Months Ago

Try control panel, display, settings.
  • tmalsack2
  • Newbie
  • Newbie
  • tmalsack2
  • Posts: 5
  • Loc: Juneau, Alaska

Post 3+ Months Ago

that didn't work......Is it a vista or explorer issue?

anymore ides out there??
  • grinch2171
  • Moderator
  • Genius
  • User avatar
  • Posts: 6809
  • Loc: Martinsburg, WV

Post 3+ Months Ago

Is Windows seeing the two monitors?
  • tmalsack2
  • Newbie
  • Newbie
  • tmalsack2
  • Posts: 5
  • Loc: Juneau, Alaska

Post 3+ Months Ago

yes, both are there, can drag a word doc. over to other monitor, but can not have explorer to open up on secondary one???
  • grishamist
  • Student
  • Student
  • grishamist
  • Posts: 77

Post 3+ Months Ago

Go to NVidia settings and for the dual screen, select clone. That will solve your problem.
  • grinch2171
  • Moderator
  • Genius
  • User avatar
  • Posts: 6809
  • Loc: Martinsburg, WV

Post 3+ Months Ago

Clone is definitely not what you want as whatever is displayed on the first monitor will be displayed on the second one.

So you just want IE to open up on your second monitor without having to drag it over? Or will it not drag over?
  • spork
  • Brewmaster
  • Silver Member
  • User avatar
  • Posts: 6252
  • Loc: Seattle, WA

Post 3+ Months Ago

The browser *should* open up to whatever location it was in when you closed it.
  • tmalsack2
  • Newbie
  • Newbie
  • tmalsack2
  • Posts: 5
  • Loc: Juneau, Alaska

Post 3+ Months Ago

must be a Vista quirk. Nothing seems to help. Installed XP on another hard drive and works fine?? Thomas Thanks to those that tried to help!!

Post Information

  • Total Posts in this topic: 9 posts
  • Users browsing this forum: No registered users and 36 guests
  • You cannot post new topics in this forum
  • You cannot reply to topics in this forum
  • You cannot edit your posts in this forum
  • You cannot delete your posts in this forum
  • You cannot post attachments in this forum
 
 

© 1998-2014. Ozzu® is a registered trademark of Unmelted, LLC.