Error when switching users on xp

  • shaunamc
  • Graduate
  • Graduate
  • shaunamc
  • Posts: 121
  • Loc: New Jersey

Post 3+ Months Ago

I have a flat screen monitor on a pc running XP. Whenever I switch users I get a black screen with an error "cannot display this video mode", and then it freezes up and I have to restart. I have 2 users setup, this only happens when I go from the 2nd user to the 1st user and not vice-versa. Hope this isn't confusing. Any ideas?
  • Anonymous
  • Bot
  • No Avatar
  • Posts: ?
  • Loc: Ozzuland
  • Status: Online

Post 3+ Months Ago

  • SecureITGroup
  • Proficient
  • Proficient
  • User avatar
  • Posts: 293

Post 3+ Months Ago

It is possible that is it loading the profile for the second user and that profile is not compatible with the computer. I would make sure that the video settings are not set out of the range of the monitor.
  • Freakyp
  • Graduate
  • Graduate
  • User avatar
  • Posts: 210
  • Loc: M'boro. TN, USA

Post 3+ Months Ago

If im not mistaken.. every account on a specfic XP machine has to have the same resolution and video settings, am i right or is there a wayaround it?... mine are all the same... it may be that your refresh rate maybe too high... try going in to the power settings and changing it to something your monitor can handle... but be careful you could hurt somthing...
  • SecureITGroup
  • Proficient
  • Proficient
  • User avatar
  • Posts: 293

Post 3+ Months Ago

I know that Freakyp is right about the same resolution probally the same with the settings.

Post Information

  • Total Posts in this topic: 4 posts
  • Users browsing this forum: No registered users and 91 guests
  • You cannot post new topics in this forum
  • You cannot reply to topics in this forum
  • You cannot edit your posts in this forum
  • You cannot delete your posts in this forum
  • You cannot post attachments in this forum
 
cron
 

© 1998-2014. Ozzu® is a registered trademark of Unmelted, LLC.