Explorer auto-closes immediately. please help.

  • Carl_T
  • Born
  • Born
  • Carl_T
  • Posts: 3

Post 3+ Months Ago

When attempting to open internet explorer, the window appears initially, for a split second, then immediately disappears.
I have attempted to install new virus software, however this install terminates before completion.
My internet connection is also behaving abnormally. It appears to be attempting to connect continously but never managing to do so.
I am at a loss as to how to rectify the problem and would be eternally grateful if anybody could help me out with this.
Many thanks in advance,
Carl
  • Anonymous
  • Bot
  • No Avatar
  • Posts: ?
  • Loc: Ozzuland
  • Status: Online

Post 3+ Months Ago

  • Carl_T
  • Born
  • Born
  • Carl_T
  • Posts: 3

Post 3+ Months Ago

Carl_T wrote:
When attempting to open internet explorer, the window appears initially, for a split second, then immediately disappears.
I have attempted to install new virus software, however this install terminates before completion.
My internet connection is also behaving abnormally. It appears to be attempting to connect continously but never managing to do so.
I am at a loss as to how to rectify the problem and would be eternally grateful if anybody could help me out with this.
Many thanks in advance,
Carl


I must add that my operating system is Windows XP, Family Edition.
  • dark_lord
  • Graduate
  • Graduate
  • User avatar
  • Posts: 162
  • Loc: India-Kolkata

Post 3+ Months Ago

you have lotsa viruses,

better format and reinstall windows and then put all anti-virus, anti-spyware, firewall etc

Manually removing is not possible, because your computer is not allowing any software to be installed...
  • Bigwebmaster
  • Site Admin
  • Site Admin
  • User avatar
  • Posts: 9084
  • Loc: Seattle, WA & Phoenix, AZ

Post 3+ Months Ago

Hi Carl_T,

Please take a look at this thread:

mswindows-forum/problems-downloading-ie8-t97010.html

They had the same problem their with their browser shutting down immediately. This might resolve your problem as well. Please let us know.
  • krates
  • Novice
  • Novice
  • krates
  • Posts: 30

Post 3+ Months Ago

i agree with the 3rd poster.. you need to install xp again..

Post Information

  • Total Posts in this topic: 5 posts
  • Users browsing this forum: No registered users and 73 guests
  • You cannot post new topics in this forum
  • You cannot reply to topics in this forum
  • You cannot edit your posts in this forum
  • You cannot delete your posts in this forum
  • You cannot post attachments in this forum
 
 

© 1998-2014. Ozzu® is a registered trademark of Unmelted, LLC.