Having some windows problems

  • Bozebo
  • Expert
  • Expert
  • User avatar
  • Posts: 709
  • Loc: 404

Post 3+ Months Ago

I have always kept my XP machine clean - no viruses, adware or malware (won't even dl msn plus). But I may have caused some damage with my own destructive removal of slightly annoying things. I recently used hijackthis to remove startup entries for a load of internet explorer things. Since then no programs are loading on startup, not msn, not the sound icon, nothing. And I have to wait about 10 minutes for the windows bar thingie to stop showing the hourglass icon when I hover over it. So I restored the backup that hijackthis made and it didn't fix the problem at all (by the way I have told control panel to show the sound icon and I have set msn to run on startup). I could manually add a shortucut to the msn executable in the startup folder but I don't know how to get the useful volume icon back. Anyone have any ideas?
  • Anonymous
  • Bot
  • No Avatar
  • Posts: ?
  • Loc: Ozzuland
  • Status: Online

Post 3+ Months Ago

  • Breeze
  • Photographer
  • Guru
  • User avatar
  • Posts: 1029
  • Loc: Australia

Post 3+ Months Ago

System restore perhaps? Sorry I can't help much more than that ...

Post Information

  • Total Posts in this topic: 2 posts
  • Users browsing this forum: No registered users and 39 guests
  • You cannot post new topics in this forum
  • You cannot reply to topics in this forum
  • You cannot edit your posts in this forum
  • You cannot delete your posts in this forum
  • You cannot post attachments in this forum
 
 

© 1998-2014. Ozzu® is a registered trademark of Unmelted, LLC.