HELP!! I lost my icon for Local Area Connection!

  • endless_summers82
  • Born
  • Born
  • endless_summers82
  • Posts: 3

Post 3+ Months Ago

So i am travelling and there is no wireless internet in my room on the 4th floor of the motel. There is a cat5 cable in my room but my computer doesn't have an icon for my Local Area Connection. i have no clue where it went! Where do i get it? I'm running Windows XP. please help!
  • Anonymous
  • Bot
  • No Avatar
  • Posts: ?
  • Loc: Ozzuland
  • Status: Online

Post 3+ Months Ago

  • computer
  • Student
  • Student
  • User avatar
  • Posts: 74

Post 3+ Months Ago

Hi

1.Go to control panel

start-->control panel-->network connection in classic view-->right click on Local Area Connection--->properties-->general tab-->check the box below for "show icon in notification area"

2.If you don't have control panel link in your start menu then

press windows icon key in your keyboard and hit R--->type control -->OK
Rest is same as above.

p.s. Summer should be end otherwise how will we enjoy spring and winter :)
  • endless_summers82
  • Born
  • Born
  • endless_summers82
  • Posts: 3

Post 3+ Months Ago

The issue is that i dont have the LOCAL AREA CONNECTION to right click on.........
  • grinch2171
  • Moderator
  • Genius
  • User avatar
  • Posts: 6801
  • Loc: Martinsburg, WV

Post 3+ Months Ago

Right click My Computer and select properties
Click the Hardware Tab
Click the Device Manager button

Do you see any yellow triangle with an exclamation point next to network adapters?

If you do you need to install the drivers for your network card.
  • endless_summers82
  • Born
  • Born
  • endless_summers82
  • Posts: 3

Post 3+ Months Ago

there is no yellow triangle next to it. and when i expand the network adapters, the local area connection doesnt exist. any other ideas? i have no clue how it disappeared. i just used it at a hotel in october and everything was working just fine... thanks for the help so far!
  • grinch2171
  • Moderator
  • Genius
  • User avatar
  • Posts: 6801
  • Loc: Martinsburg, WV

Post 3+ Months Ago

Try installing the drivers anyway.

Post Information

  • Total Posts in this topic: 6 posts
  • Users browsing this forum: No registered users and 70 guests
  • You cannot post new topics in this forum
  • You cannot reply to topics in this forum
  • You cannot edit your posts in this forum
  • You cannot delete your posts in this forum
  • You cannot post attachments in this forum
 
 

© 1998-2014. Ozzu® is a registered trademark of Unmelted, LLC.