Installed 2000, won,t hook up to internet

  • robert78.5
  • Graduate
  • Graduate
  • robert78.5
  • Posts: 145
  • Loc: Manitoba

Post 3+ Months Ago

I installed windows 2000 on T23 laptop, new hardrive 40 gb, now I can't get anything higher than 16 colours for monitor, and it won't recognize ethernet card for high speed cable. What can I check or do?
  • Anonymous
  • Bot
  • No Avatar
  • Posts: ?
  • Loc: Ozzuland
  • Status: Online

Post 3+ Months Ago

  • jflynn
  • Mastermind
  • Mastermind
  • User avatar
  • Posts: 2305
  • Loc: Baker City, Oregon

Post 3+ Months Ago

Check your device manager, your probably going to have to reinstall all of the drivers........
  • robert78.5
  • Graduate
  • Graduate
  • robert78.5
  • Posts: 145
  • Loc: Manitoba

Post 3+ Months Ago

I tried and it said working properly, when i tried to load from cd 2000 it said newest drivers were already installed.
  • ATNO/TW
  • Super Moderator
  • Super Moderator
  • User avatar
  • Posts: 23456
  • Loc: Woodbridge VA

Post 3+ Months Ago

You need to reinstall the correct drivers from IBM

http://www-307.ibm.com/pc/support/site. ... 57669.html

Post Information

  • Total Posts in this topic: 4 posts
  • Users browsing this forum: No registered users and 37 guests
  • You cannot post new topics in this forum
  • You cannot reply to topics in this forum
  • You cannot edit your posts in this forum
  • You cannot delete your posts in this forum
  • You cannot post attachments in this forum
 
 

© 1998-2014. Ozzu® is a registered trademark of Unmelted, LLC.