installing XP

  • deathblade
  • Proficient
  • Proficient
  • User avatar
  • Posts: 419
  • Loc: u.k

Post 3+ Months Ago

i have a netbook that was running windows then i installed ubuntu from a usb. i used unetbootin to mount the ubuntu iso to my usb stick ans make it bootable. now i want to install XP again i have the xp install as an iso and used unetbootin to mount that iso to the usb (tried on windows and ubuntu) i've also tried using ubuntu's "usb startup disk creator" but get the error "this is not a desktop install CD" but this is my problem when i try and boot from the usb i get an error saying "could not find kernal: linux".i've looked on google but no one seems to have an answer. anyone have any ideas?
  • Anonymous
  • Bot
  • No Avatar
  • Posts: ?
  • Loc: Ozzuland
  • Status: Online

Post 3+ Months Ago

  • Don2007
  • Web Master
  • Web Master
  • Don2007
  • Posts: 4924
  • Loc: NY

Post 3+ Months Ago

Did you wipe the XP install when you booted from the USB drive? If you boot with qparted, what partitions does it show?
  • deathblade
  • Proficient
  • Proficient
  • User avatar
  • Posts: 419
  • Loc: u.k

Post 3+ Months Ago

Don2007 wrote:
Did you wipe the XP install when you booted from the USB drive? If you boot with qparted, what partitions does it show?


yes i wiped xp and fully installed ubuntu now i want to install xp again

:edit:

im thinking maybe the iso wasn't mounted to the usb right i will try again when i get back home
  • Don2007
  • Web Master
  • Web Master
  • Don2007
  • Posts: 4924
  • Loc: NY

Post 3+ Months Ago

Do you have an XP CD?
  • deathblade
  • Proficient
  • Proficient
  • User avatar
  • Posts: 419
  • Loc: u.k

Post 3+ Months Ago

Don2007 wrote:
Do you have an XP CD?


yeah i created an iso of it. i tried again and i get a unetbootin screen at boot but its blank doesn't give me any options :/ i think i might have to get a usb cd drive to install xp again
  • Don2007
  • Web Master
  • Web Master
  • Don2007
  • Posts: 4924
  • Loc: NY

Post 3+ Months Ago

Either the BIOS isn't set to boot from the CD first or your ISO is no good.

Post Information

  • Total Posts in this topic: 6 posts
  • Users browsing this forum: No registered users and 43 guests
  • You cannot post new topics in this forum
  • You cannot reply to topics in this forum
  • You cannot edit your posts in this forum
  • You cannot delete your posts in this forum
  • You cannot post attachments in this forum
 
 

© 1998-2014. Ozzu® is a registered trademark of Unmelted, LLC.