No Internet Connection!!!

  • Gord
  • Born
  • Born
  • Gord
  • Posts: 3

Post 3+ Months Ago

Hi, I recently formatted my HDD and re-installed XP, now for some reason my PC doesnt connect to the internet at all, have tried ipconfig/release and /renew to no avail, set up network ok, connects to home network but IE keeps telling me it has no internet connection, am I missing something? Just about to kick the case out the window!
  • Anonymous
  • Bot
  • No Avatar
  • Posts: ?
  • Loc: Ozzuland
  • Status: Online

Post 3+ Months Ago

  • Don2007
  • Web Master
  • Web Master
  • Don2007
  • Posts: 4924
  • Loc: NY

Post 3+ Months Ago

Like so many other people, you forgot to make sure that you had the hardware drivers before you reinstalled.
  • Gord
  • Born
  • Born
  • Gord
  • Posts: 3

Post 3+ Months Ago

Sorry have installed all drivers. Unless there is hardware in my computer that I dont know about?
  • UPSGuy
  • Lurker ಠ_ಠ
  • Web Master
  • User avatar
  • Posts: 2733
  • Loc: Nashville, TN

Post 3+ Months Ago

Gord - that's most likely the case. Go into Control Panel > System > Hardware tab > Device Manager. Expand the Network Adapters node and see if you see anything with a yellow symbol next to it. If so, that's an indicator that you have either the wrong or no driver for the device installed.
  • Don2007
  • Web Master
  • Web Master
  • Don2007
  • Posts: 4924
  • Loc: NY

Post 3+ Months Ago

Look at the device manager, network adapters. Are there any yellow or red marks there?

Post Information

  • Total Posts in this topic: 5 posts
  • Users browsing this forum: No registered users and 60 guests
  • You cannot post new topics in this forum
  • You cannot reply to topics in this forum
  • You cannot edit your posts in this forum
  • You cannot delete your posts in this forum
  • You cannot post attachments in this forum
 
 

© 1998-2014. Ozzu® is a registered trademark of Unmelted, LLC.