Issues loading exchange - error lookupaccountname returned e

  • saniabra
  • Beginner
  • Beginner
  • saniabra
  • Posts: 56

Post 3+ Months Ago

Having connectivity issues with my exchange server.
exchange cannot talk to my domain, and if I run the policytest I get the error 1332.
Any body have gone through this? any solutions?
I will appreciate

Due to this I am unable to mount my database.
  • grinch2171
  • Moderator
  • Genius
  • User avatar
  • Posts: 6810
  • Loc: Martinsburg, WV

Post 3+ Months Ago

What operating systems are we dealing with? What version of Exchange? What is the exact error message?
  • saniabra
  • Beginner
  • Beginner
  • saniabra
  • Posts: 56

Post 3+ Months Ago

OS is Win 2008
and Exchange 2010
I have manage to solve it
I did a dial ton which mounted the Db with empty mail boxes
and I am now using a very good software call Digiscope to restore users mailbox.
That software is incredible.
Thank very much for your concern and writing back.
  • grinch2171
  • Moderator
  • Genius
  • User avatar
  • Posts: 6810
  • Loc: Martinsburg, WV

Post 3+ Months Ago

No problem, glad you got it sorted out.

Post Information

  • Total Posts in this topic: 4 posts
  • Users browsing this forum: No registered users and 46 guests
  • You cannot post new topics in this forum
  • You cannot reply to topics in this forum
  • You cannot edit your posts in this forum
  • You cannot delete your posts in this forum
  • You cannot post attachments in this forum
 
cron
 

© 1998-2014. Ozzu® is a registered trademark of Unmelted, LLC.