NAV 1005,4 Error

  • sonnyrizo
  • Graduate
  • Graduate
  • sonnyrizo
  • Posts: 159

Post 3+ Months Ago

I am having a problem with Norton Antivirus 2002. The error I am receiving is the following:

http://www.tctp.my100megs.com/image058.jpg (You have to copy-and-paste the URL)

That screencapture shows the error window. I know that any English on that window, except the name Symantec, but those are the errors I always get. I just go on the internet and see type in the error number into Google. I've tried that again, but couldn't come up with anything.

When I click on blue line you see in the image, NAV took me to a Chinese website. I really don't know why NAV in English sends me to a Chinese website, but that's how it always works.

I was wondering if anyone can help me with this error. Just something I should mention is that I've been getting this error, I think, since a firewall was installed on my computer. I am not sure if that has anything to do with it, but I can't exclude it.

When I went to the Chinese website, I had an online translator tell me that it said something along the lines of "NAV cannot establish ...." something. I can't remember the rest.

Hopefully that error number is enough to solve this problem. Thanks a lot.
  • Anonymous
  • Bot
  • No Avatar
  • Posts: ?
  • Loc: Ozzuland
  • Status: Online

Post 3+ Months Ago

  • jupiter
  • Proficient
  • Proficient
  • User avatar
  • Posts: 449
  • Loc: is my favourite word after subterfuge

Post 3+ Months Ago

Where did you get your copy of norton from?

Post Information

  • Total Posts in this topic: 2 posts
  • Users browsing this forum: No registered users and 77 guests
  • You cannot post new topics in this forum
  • You cannot reply to topics in this forum
  • You cannot edit your posts in this forum
  • You cannot delete your posts in this forum
  • You cannot post attachments in this forum
 
 

© 1998-2014. Ozzu® is a registered trademark of Unmelted, LLC.