need help: ie can't display web page

  • mad_a_22
  • Beginner
  • Beginner
  • mad_a_22
  • Posts: 37

Post 3+ Months Ago

i just installed ie7 in my computer. it seems to work fine at first but after a day, it just suddenly can't access on the internet.

it diplays: "internet explorer cannot display the web page"

what happened? is it a cause of the upgrade or a spyware?

internet works fine in mozilla.
  • Anonymous
  • Bot
  • No Avatar
  • Posts: ?
  • Loc: Ozzuland
  • Status: Online

Post 3+ Months Ago

  • UniquelyYoursPC
  • Web Master
  • Web Master
  • User avatar
  • Posts: 2997
  • Loc: Canada "A"

Post 3+ Months Ago

use ie8
  • mad_a_22
  • Beginner
  • Beginner
  • mad_a_22
  • Posts: 37

Post 3+ Months Ago

will it sovle the problem? can you give a free website to download it.
  • Bigwebmaster
  • Site Admin
  • Site Admin
  • User avatar
  • Posts: 9089
  • Loc: Seattle, WA & Phoenix, AZ

Post 3+ Months Ago

You can get it for free from Microsoft:

http://www.microsoft.com/windows/intern ... sites.aspx
  • mad_a_22
  • Beginner
  • Beginner
  • mad_a_22
  • Posts: 37

Post 3+ Months Ago

i have just upgraded my ie7 - ie8 but still i can't access internet.
only in firefox.
here's a hijackthis log: is their an error?

Quote:
Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.2
Scan saved at 6:15:51 AM, on 6/24/2009
Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600)
MSIE: Internet Explorer v8.00 (8.00.6001.18702)
Boot mode: Normal

Running processes:
C:\WINDOWS\System32\smss.exe
C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe
C:\WINDOWS\system32\services.exe
C:\WINDOWS\system32\lsass.exe
C:\WINDOWS\system32\svchost.exe
C:\WINDOWS\System32\svchost.exe
C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe
C:\Program Files\Common Files\EPSON\EBAPI\SAgent2.exe
C:\Program Files\Trend Micro\OfficeScan Client\ntrtscan.exe
C:\WINDOWS\System32\svchost.exe
C:\WINDOWS\system32\svchost.exe
C:\Program Files\Trend Micro\OfficeScan Client\tmlisten.exe
C:\WINDOWS\Explorer.EXE
C:\Program Files\Trend Micro\OfficeScan Client\OfcPfwSvc.exe
C:\WINDOWS\TEMP\QOE5E6.EXE
C:\WINDOWS\Explorer.EXE
C:\WINDOWS\system32\svchost.exe
C:\Program Files\Trend Micro\OfficeScan Client\pccntmon.exe
C:\Program Files\Trend Micro\OfficeScan Client\pccntupd.exe
C:\WINDOWS\system32\RunDll32.exe
C:\Program Files\QuickTime\qttask.exe
C:\WINDOWS\system32\ctfmon.exe
C:\Program Files\Microsoft ActiveSync\wcescomm.exe
C:\PROGRA~1\MICROS~3\rapimgr.exe
C:\WINDOWS\system32\wuauclt.exe
C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe
C:\Documents and Settings\olruiz\Desktop\Allan\computer programs\Hijack\HijackThis.exe

R1 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Search Bar =

http://us.rd.yahoo.com/customize/ie/def ... earch.html
R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = http://web-vis.transco.local/
R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Default_Page_URL = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=69157
R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Default_Search_URL = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=54896
R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Search Bar =

http://us.rd.yahoo.com/customize/ie/def ... earch.html
R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Search Page = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=54896
R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=69157
R1 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\SearchURL,(Default) =

http://us.rd.yahoo.com/customize/ie/def ... .yahoo.com
R1 - HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Internet Settings,ProxyServer = isa-vis.transco.local:8080
R1 - HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Internet Settings,ProxyOverride = 192.*;*.transco.*;<local>
O2 - BHO: AcroIEHlprObj Class - {06849E9F-C8D7-4D59-B87D-784B7D6BE0B3} - C:\Program Files\Adobe\Acrobat

7.0\ActiveX\AcroIEHelper.dll
O3 - Toolbar: (no name) - {9FB3908C-6565-4CB0-95F8-E9F85258723C} - (no file)
O4 - HKLM\..\Run: [OfficeScanNT Monitor] "C:\Program Files\Trend Micro\OfficeScan Client\pccntmon.exe" -HideWindow
O4 - HKLM\..\Run: [PCTVOICE] pctspk.exe
O4 - HKLM\..\Run: [Cmaudio] RunDll32 cmicnfg.cpl,CMICtrlWnd
O4 - HKLM\..\Run: [QuickTime Task] "C:\Program Files\QuickTime\qttask.exe" -atboottime
O4 - HKLM\..\Run: [SecurityServicesDependancy] C:\Program Files\SecurityServer.exe
O4 - HKLM\..\Run: [PowerDVD] C:\Program Files\CyberLink\PowerDVD\PowerDVD.exe /autostart
O4 - HKCU\..\Run: [ctfmon.exe] C:\WINDOWS\system32\ctfmon.exe
O4 - HKCU\..\Run: [H/PC Connection Agent] "C:\Program Files\Microsoft ActiveSync\wcescomm.exe"
O6 - HKCU\Software\Policies\Microsoft\Internet Explorer\Control Panel present
O9 - Extra button: Research - {92780B25-18CC-41C8-B9BE-3C9C571A8263} -

C:\PROGRA~1\MICROS~2\OFFICE11\REFIEBAR.DLL
O9 - Extra button: Messenger - {FB5F1910-F110-11d2-BB9E-00C04F795683} - C:\Program Files\Messenger\msmsgs.exe
O9 - Extra 'Tools' menuitem: Windows Messenger - {FB5F1910-F110-11d2-BB9E-00C04F795683} - C:\Program

Files\Messenger\msmsgs.exe
O10 - Unknown file in Winsock LSP: c:\windows\system32\nwprovau.dll
O14 - IERESET.INF: START_PAGE_URL=http://web-vis.transco.local/
O16 - DPF: {CAFECAFE-0013-0001-0022-ABCDEFABCDEF} (JInitiator 1.3.1.22) -

http://ho4-ias10g.transco.local/forms/j ... /jinit.exe
O17 - HKLM\System\CCS\Services\Tcpip\Parameters: Domain = transco.local
O17 - HKLM\Software\..\Telephony: DomainName = transco.local
O17 - HKLM\System\CCS\Services\Tcpip\..\{5B2D04A4-DB02-496E-912E-9A812E8CC0B6}: NameServer =

192.168.241.248,192.168.29.10
O17 - HKLM\System\CS6\Services\Tcpip\Parameters: Domain = transco.local
O17 - HKLM\System\CS7\Services\Tcpip\Parameters: Domain = transco.local
O17 - HKLM\System\CS8\Services\Tcpip\Parameters: Domain = transco.local
O17 - HKLM\System\CS9\Services\Tcpip\Parameters: Domain = transco.local
O17 - HKLM\System\CS10\Services\Tcpip\Parameters: Domain = transco.local
O17 - HKLM\System\CS11\Services\Tcpip\Parameters: Domain = transco.local
O17 - HKLM\System\CS12\Services\Tcpip\Parameters: Domain = transco.local
O20 - Winlogon Notify: !SASWinLogon - C:\Program Files\SUPERAntiSpyware\SASWINLO.dll
O23 - Service: EPSON Printer Status Agent2 (EPSONStatusAgent2) - SEIKO EPSON CORPORATION - C:\Program

Files\Common Files\EPSON\EBAPI\SAgent2.exe
O23 - Service: InstallDriver Table Manager (IDriverT) - Macrovision Corporation - C:\Program Files\Common

Files\InstallShield\Driver\11\Intel 32\IDriverT.exe
O23 - Service: OfficeScanNT RealTime Scan (ntrtscan) - Trend Micro Inc. - C:\Program Files\Trend Micro\OfficeScan

Client\ntrtscan.exe
O23 - Service: OfficeScanNT Personal Firewall (OfcPfwSvc) - Trend Micro Inc. - C:\Program Files\Trend Micro\OfficeScan

Client\OfcPfwSvc.exe
O23 - Service: OracleOraHome92ClientCache - Unknown owner - C:\oracle\ora92\BIN\ONRSD.EXE
O23 - Service: OfficeScanNT Listener (tmlisten) - Trend Micro Inc. - C:\Program Files\Trend Micro\OfficeScan Client\tmlisten.exe

--
End of file - 5843 bytes
  • ATNO/TW
  • Super Moderator
  • Super Moderator
  • User avatar
  • Posts: 23456
  • Loc: Woodbridge VA

Post 3+ Months Ago

Looks like your proxy is causing you problems.

R1 - HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Internet Settings,ProxyServer = isa-vis.transco.local:8080
R1 - HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Internet Settings,ProxyOverride = 192.*;*.transco.*;<local>

remove those and see what happens.
  • mad_a_22
  • Beginner
  • Beginner
  • mad_a_22
  • Posts: 37

Post 3+ Months Ago

good day. sorry for the late reply.

anyway:

i run a diagnostic scan and that proxy server failed: so i think that's the problem too. i have deleted the two R1 you've said and nothing happened still. in the diagnostic scan it says not configured.
should i put it back?

whats our next move?

Post Information

  • Total Posts in this topic: 7 posts
  • Users browsing this forum: No registered users and 49 guests
  • You cannot post new topics in this forum
  • You cannot reply to topics in this forum
  • You cannot edit your posts in this forum
  • You cannot delete your posts in this forum
  • You cannot post attachments in this forum
 
 

© 1998-2014. Ozzu® is a registered trademark of Unmelted, LLC.