Play All Option In Windows Explorer (Windows XP)

  • dc2000
  • Born
  • Born
  • dc2000
  • Posts: 4
  • Loc: Portland, OR

Post 3+ Months Ago

Hi everyone:


I had a recent infection on my PC and had to reinstall Windows Media Player after I reverted back to XP SP1 (from SP2) and then to SP3. Now I installed WMP 11 and it works fine except one thing. There is this Play All link in Windows Explorer that was very useful for me before to play all the clips in a folder, which somehow doesn't work anymore. If I click it, nothing happens.

Can someone suggest how to make this feature work again?
  • Anonymous
  • Bot
  • No Avatar
  • Posts: ?
  • Loc: Ozzuland
  • Status: Online

Post 3+ Months Ago

  • grinch2171
  • Moderator
  • Genius
  • User avatar
  • Posts: 6807
  • Loc: Martinsburg, WV

Post 3+ Months Ago

See if this helps.

http://support.microsoft.com/kb/555409
  • dc2000
  • Born
  • Born
  • dc2000
  • Posts: 4
  • Loc: Portland, OR

Post 3+ Months Ago

Yeah, thanks, I found it myself but it didn't help. It's definitely something missing in the registry.

Post Information

  • Total Posts in this topic: 3 posts
  • Users browsing this forum: No registered users and 47 guests
  • You cannot post new topics in this forum
  • You cannot reply to topics in this forum
  • You cannot edit your posts in this forum
  • You cannot delete your posts in this forum
  • You cannot post attachments in this forum
 
cron
 

© 1998-2014. Ozzu® is a registered trademark of Unmelted, LLC.