Os problem

  • nrsh_ram
  • Novice
  • Novice
  • nrsh_ram
  • Posts: 30
  • Loc: malaysia

Post 3+ Months Ago

recently my brother format my laptop...now im using microsoft window 2003, for a few month i do not face any problem with this Os...but recently, if i enter certain site in internet my laptop will respond it but while i using that site, the icon in dekstop all will hidden and start toolbar also dont know go where....why?
is it mayb viruses attack? i always restart again if i face this problem...
  • Anonymous
  • Bot
  • No Avatar
  • Posts: ?
  • Loc: Ozzuland
  • Status: Online

Post 3+ Months Ago

  • Don2007
  • Web Master
  • Web Master
  • Don2007
  • Posts: 4924
  • Loc: NY

Post 3+ Months Ago

Boot to safe mode and see if happens. If it doesn't disable the programs under the startup tab in msconfig and try it again.
  • Jagadeshan
  • Student
  • Student
  • Jagadeshan
  • Posts: 65
  • Loc: india

Post 3+ Months Ago

u try to go on last known good configuration

press f8--> go this options.
  • creative_2008
  • Newbie
  • Newbie
  • creative_2008
  • Posts: 10
  • Loc: India

Post 3+ Months Ago

hav a good antivirus n scan ur laptop

Post Information

  • Total Posts in this topic: 4 posts
  • Users browsing this forum: No registered users and 41 guests
  • You cannot post new topics in this forum
  • You cannot reply to topics in this forum
  • You cannot edit your posts in this forum
  • You cannot delete your posts in this forum
  • You cannot post attachments in this forum
 
 

© 1998-2014. Ozzu® is a registered trademark of Unmelted, LLC.