Problems with attachments in Outlook Express

  • bigfoot
  • Born
  • Born
  • User avatar
  • Posts: 4
  • Loc: Netherlands

Post 3+ Months Ago

:?: [blur]I'm using windows XP Pro complete with updates etc. Sending attachements with OE creates the following problems:[/blur]
[fade]If I send like 8 attachements of about 100Kb each they are broken up in parts when they arrive at the adressee.[/fade] :shock: :shock: To my amazement my home pc joins these parts together again right after arrival so I can still open them. But other adressees can not seem to open them because they are not joined back together.Can Anyone tell me what's going on here???????????? Thanks in advance

bigfoot
  • UNFLUX
  • Genius
  • Genius
  • User avatar
  • Posts: 6376
  • Loc: twitter.com/unflux

Post 3+ Months Ago

if you fix your post so we can actually read it...
  • bigfoot
  • Born
  • Born
  • User avatar
  • Posts: 4
  • Loc: Netherlands

Post 3+ Months Ago

Sorry about that but it stated that my adressees OE did not join back these cut up messages and therefor could not open/read them

bigfoot
  • BlueHat
  • Banned
  • Banned
  • User avatar
  • Posts: 589
  • Loc: Cyprus

Post 3+ Months Ago

if i understand well, why you are trying to send 8 files, why don't you put them into one folder and zip the folder, and check your system setting, for max and min amount of attachment. so it wont be broken. :roll:

Post Information

  • Total Posts in this topic: 4 posts
  • Users browsing this forum: No registered users and 46 guests
  • You cannot post new topics in this forum
  • You cannot reply to topics in this forum
  • You cannot edit your posts in this forum
  • You cannot delete your posts in this forum
  • You cannot post attachments in this forum
 
 

© 1998-2014. Ozzu® is a registered trademark of Unmelted, LLC.