Recent Comcast packet loss latency issues?

  • ATNO/TW
  • Super Moderator
  • Super Moderator
  • User avatar
  • Posts: 23456
  • Loc: Woodbridge VA

Post 3+ Months Ago

I've been experiencing a few internet disconnects and latency / packet loss issues with Comcast and just spent an hour on a support call with a client in Afghanistan who can't connect to his email in US and traced the problem down to packet loss and latency after the handoff from seabone.net to Comcast in NY. Then they are routing from NY to Dallas to Florida to Virginia which seems a hell of a roundabout way to get here from there.
  • Anonymous
  • Bot
  • No Avatar
  • Posts: ?
  • Loc: Ozzuland
  • Status: Online

Post 3+ Months Ago

  • Bigwebmaster
  • Site Admin
  • Site Admin
  • User avatar
  • Posts: 9090
  • Loc: Seattle, WA & Phoenix, AZ

Post 3+ Months Ago

While I don't necessarily like Comcast, my connection has been fine here.
  • grinch2171
  • Moderator
  • Genius
  • User avatar
  • Posts: 6809
  • Loc: Martinsburg, WV

Post 3+ Months Ago

I haven't noticed any issues at my house.

Post Information

  • Total Posts in this topic: 3 posts
  • Users browsing this forum: No registered users and 68 guests
  • You cannot post new topics in this forum
  • You cannot reply to topics in this forum
  • You cannot edit your posts in this forum
  • You cannot delete your posts in this forum
  • You cannot post attachments in this forum
 
cron
 

© 1998-2014. Ozzu® is a registered trademark of Unmelted, LLC.